Yatay Geçiş Sonuçları

Kurumlar arası ve Merkezi Yerleştirme (EK-1 Madde) YGS puanına göre Yüksekokulumuza kabul edilen öğrencilerin listesi aşağıdaki gibidir;

Muhammed Galip HANCIOĞLU     ..............Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı.................Kabul Edildi.
Tuğay AYDIN                                ...............Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı.................Kabul Edildi.
Levent AKAR                                ...............Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı.................Kabul Edildi.
Mahmut DOĞAN                           ...............Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı.................Kabul Edildi.

Başvuruları kabul edilen adayların not dökümü  ve ders içeriklerinin onaylı birer adedini Ulus Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

Yayın Tarihi 24.01.2018

Okunma sayısı: 18