Yüksekokul Kütüphanemiz Hakkında

Yüksekokulumuz öğrencilerinin kullanımı için yüksekokul kütüphanemiz hizmet vermeye başlamıştır. Okulumuz ana binası 2. katında hizmet veren kütüphanemizde ders çalışma ve okuma alanları bulunmaktadır. Kütüphane çalışma saatlerimiz 08:30 - 18:00 arasında olup, özel çalışma durumları için Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı ile iletişime geçilebilir.
Kitap ödünç alma işlemleri Yüksekokul Sekreteri Murat Dede ve Yüksekokul Müdür Yrd. Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı nezaretinde gerçekleştirilebilir.
                                                                                                                                                                                                                                                                              Ulus Meslek Yüksekokulu Yönetimi