image/svg+xml
image/svg+xml

Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğrencileri Diksiyon ve Bağımlılıkla Mücadele Kurs Bitirme Belgelerini Teslim Aldı

Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri Diksiyon ve Bağımlılıkla Mücadele Kurslarını başarı ile bitirerek belgelerini teslim aldı.


Yüksekokulumuz ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ulus İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından ortak olarak düzenlenen diksiyon ve bağımlılıkla mücadele kurslarını başarı ile tamamlayan Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencilerine kurs bitirme belgeleri Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı, Ulus Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kubilay Kocamanel, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Ayşenur Açıkel, Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nazım Coşkun ve Öğretmen Esra Tuncer'in katıldıkları tören ile verildi.

Belge teslimi öncesi söz alan Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr.  Kadri Akçalı, "Teorik ve uygulamalı eğitimin verildiği Yüksekokulumuz bünyesinde öğrencilerimizin gelecekte adım atacakları iş hayatında tercih edilen birer birey olması yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizi mümkün olan tüm imkanlar dahilinde gerçekleşen bu tip kurslar ile mesleki, sosyal ve kültürel olarak da desteklemek bizim önceliklerimizin başında gelmektedir. Bu vesile ile Öğrenci Odaklı bir Üniversite yapısı için bize yol gösteren başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun ve İlçe Halk Eğitim Merkezinin kıymetli öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Belge teslim törenine katılan Ulus Halk Eğitim Müdürü Kocamanel ise; Ulus İlçesinde bulunan tüm Bartın Üniversitesi öğrenci ve mensuplarına talep gelmesi durumunda tüm kurs faaliyetlerinin açık olduğunu ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.