Ormancılık Bölümü Öğrencilerimizden Orman Fakültesine Teknik Gezi

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı 1. sınıf öğrencilerimiz tarafından Üniversitemiz Orman Fakültesine teknik gezi düzenlendi. Öğrencilerimizin Güz döneminde aldıkları OÜP 105 Toprak İlmi dersi kapsamında gerçekleştirdikleri gezi ile; Orman fakültemize ait Havza Amenajmanı Laboratuvarında Bouyoucoz yöntemi ile toprak tekstür analizi çalışması gerçekleştirildi.
Orman Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Şahin Palta ve Öğr. Gör. Damla Yıldız'ın katılımı ile gerçekleşen analiz çalışmaları ile öğrencilerimizin toprak analizi konusunda kapsamlı bilgilere sahip olması sağlandı. Ayrıca Öğretim Elemanları tarafından öğrencilere analizler sırasında kullanılan cihaz ve araçların tanıtımı gerçekleştirildi.