image/svg+xml
image/svg+xml

Rektörümüzden Yüksekokul Kütüphanemize Gece Ziyareti

Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Orhan Uzun tarafından Yüksekokulumuz kütüphanesinde güz dönemi ara sınavları için çalışan öğrencilerimize ziyaret düzenlenmiştir.
Yüksekokulumuz Yönetiminin aldığı kararın Üniversitemiz Yönetimi tarafından uygun bulunması ile Yüksekokul kütüphanemizin çalışma saatleri sınav dönemleri için 08.00 - 24.00 olarak değiştirilmiş ve öğrencilerimizin daha verimli ve etkin sınav hazırlıklarını yapabilmeleri için gerekli düzenlemeler hayata geçirilmiştir. Yapılan çalışmalar ile geç saatlere kadar hizmet veren kütüphanemizde öğrencilerimize yönelik çay, kahve ve sıcak çorba ikramı da yapılmıştır. 
Ziyareti sırasında öğrencilerimiz ile sohbet eden ve sınavlarında başarılar dileyen Sayın Uzun; " Öğrencilerimizin daha başarılı ve verimli bir sınav dönemi geçirmeleri için Üniversitemiz Yönetimi olarak tüm imkanlarımızı öğrencilerimizin hizmetine sunmak için gerekli hassasiyeti devamlı göstermekteyiz." dedi. Daha sonra öğrencilere motivasyonlarını yükseltmeleri için öğütlerde bulunan Sayın Uzun gecenin geç saatlerinde Yüksekokulumuzdan ayrılarak Merkez Kütüphanemizde çalışan öğrencilerimizi ziyaret etmek için yerleşkemizden ayrıldı.