Ulus Meslek Yüksekokulu Tanıtım Günleri

13.03.2018 ve 15.03.2018 tarihlerinde Ulus Meslek Yüksekokulumuz tarafından Bartın Üniversitesi ve Ulus Meslek Yüksekokulu tanıtım günleri düzenlendi. Yüksekokul Müdür Vekili Doktor Öğretim Üyesi Kıvanç Bakır ve akademik personelin hazır bulunduğu tanıtım kapsamında; Bartın İli Ulus İlçesi Merkez, Abdipaşa ve Kumluca beldelerinde bulunan Çok Programlı Anadolu, Endüstri Meslek, Mesleki ve Teknik Anadolu liselerinde eğitim gören toplan 150 öğrenci ağırlandı.

Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Doktor Kadri Akçalı tarafından Bartın Üniversitesini tanıtan slayt gösterimi ile başlayan organizasyon, Yüksekokulumuzda görevli akademik personelin bölümleri tanıtımı ile devam etti.  Ziyarete katılan 12. Sınıf öğrencileri daha sonra yüksekokulumuzu gezerek eğitim-öğretim ve sosyal faaliyetler hakkında bilgiler aldılar.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.

• Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Kapsamında Birimimiz Ziyaret Edildi.