Ulus MYO Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuz 2018-2019 Akademik yılı oryantasyon eğitimi Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un katılımı ile gerçekleştirildi. Rektör Uzun Ulus Meslek Yüksekokulumuzda bulunan öğrencilerimize yeni akademik yıl sebebiyle başarılar dilerken, yeni kayıt yaptırarak ailemizin bir üyesi olan öğrencilerimize Üniversitemizde bulunacakları süre için başarılar diledi. Öğrencilerimizin Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz hakkındaki görüşlerini dinleyen Rektörümüz, daha sonra öğrencilerimiz tarafından yöneltilen sorulara da cevap verdi. Yüksekokulumuzda incelemelerde de bulunan Rektör Uzun tüm akademik ve idari personelimiz ile de bir toplantı yaparak yeni akademik yıl için başarılar diledi ve temennilerini ileterek ziyaretini sonlandırdı.