image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuz Öğrencileri İl Genel Meclisini Ziyaret Etti

Yüksekokulumuz Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı öğrencileri İl Genel Meclisi'ni ziyaret etti.

Bartın İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonuna yapılan ziyarette öğrenciler Bartın İl Genel Meclis Başkanı Sayın Kenan Dursun tarafından ağırlandılar. Öğrenciler ile gerçekleştirdiği söyeleşi sırasında İl Genel Meclisi'nin düzeni, meclis toplantılarının işleyişi, karar organlarının yapısı ve karar süreçleri konularında veren Sn. Kenan Dursun; "Üniversitemiz öğrencilerinin bu tür geziler ile kurumumuzu ve bizleri ziyaret etmesi bize büyük mutluluk vermektedir. Aylık Meclis toplantılarımız dışında genç arkadaşlarımız ile buluşarak bizlerde aldığımız kararları neden, ne zman ve nasıl aldığımızı anlatarak değerlendirme fırsatı bulmaktayız. Bu nedenle özellikle Ulus ilçemizden bizi ziyaret için gelen Ulus Meslek Yüksekokulumuz öğrencilerine teşekkür ederiz." dedi. 

Söyleşi öğrencilerin Sn. İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun' a sorularının yanıtlanması ve toplu fototğraf çekimi ile son buldu.