Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Öğrencileri ile Öğretim Elemanları Akademik Yıl Başlangıç Kahvaltısında Buluştu

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Öğrencileri tarafından yeni akademik yıl nedeniyle yerleşke bahçesinde kahvaltı düzenlendi.  Düzenlenen etkinliğe Yüksekokulumuzda görevli tüm akademik ve idari personel katıldı. Ormancılık Bölümü Öğretim Elemanları ve Öğrencileri tarafından düzenlenen etkinliğe katılan Yüksekokul Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı bu tarz etkinliklerin başta Üniveristemiz ve Yüksekokulumuzda oluşturulan aile ortamına katkısını överken, "Öğrencilerimiz kısa zaman içerisinde hem Üniversitemize hem de İlçemize adapte oldular, bu tarz etkinlikler Yüksekokulumuzun öğrenci odaklı eğitim öğretim anlayışına ne kadar önem verdiğimizi bir kez daha göstermektedir. Bundan sonrası içinde tüm öğrencilerimizden gelen eğitim- öğretim ve sosyal, kültürel faaliyet taleplerini karşılamak için Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun Hocamız ile Üniversite Yönetimimizin de uygun gördüğü şekilde desteklerimize devam edeceğiz." dedi. Etkinlik devamında mevcut öğrencilerin taleplerini de dinleyen Yüksekokulumuz Yönetimi yapılması ön görülen faaliyetler için de fikir alışverişinde bulundu.
Ayrıca etkinlik sonrası Ormancılık Bölümü öğrencileri Toprak İlmi derslerini yerleşke bahçesinde gerçekleştirdiler.