Ders Kayıtları Hakkında

Yüksekokulumuza kayıtlı tüm öğrencilerimiz ders kayıtlanma işlemlerini Üniversitemiz Akademik Takviminde belirtilen 17 - 21 Eylül tarihleri arasında Ubys sistemi üzerinden gerçekleştireceklerdir.

Ders kayıtlanma işlemi öncesi 3. sınıf ve üst sınıflarda kayıtlı öğrencilerimiz ile ikinci üniversitesini/bölümünü Üniversitemizde sürdürecek olan birinci öğretim öğrencilerimizin öğrenim  ücreti/katkı paylarını (Birinci öğretim: 95 TL, İkinci Öğretim: 385 TL) aşağıda verilen bankalara yatırmaları gerekmektedir.

• Halk  Bankası  internet hesabına veya Halk Bankası Şubelerine yada  Halk  Bankası bankamatiklerine bizzat giderek TC kimlik numaralarını/öğrenci numaralarını, adını ve soyadını vererek yatıracaklar.

• Ya da Öğrencilerimiz, katkı payı/öğrenim ücretlerini Ziraat Bankası internet hesabına yada Ziraat Bankası  bankamatiklerine bizzat giderek TC   kimlik numaralarını/öğrenci numaralarını, adını ve   soyadını vererek yatıracaklar.