TBB 181 - Temel Bilgisayar Bilimleri / Temel Bilgisayar Teknolojileri Dersi Muafiyet Sınavı Duyurusu

Sevgili öğrencilerimiz

Üniversitemiz web sayfasında yayımlanan Bartın Üniversitesi 2022 - 2023 Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Akademik Takvimine göre
Temel Bilgisayar Bilimleri ile Temel Bilgi Teknolojileri Derslerinin Muafiyet Sınavı (Önlisans/Lisans) 27 Eylül 2022 tarihinde yapılacaktır.

Muafiyet Sınavlarına İlişkin Bilgiler:

TBB 181 kodlu Temel Bilgisayar Bilimleri (Temel Bilgi Teknolojileri) Dersi Muafiyet Sınavı 27 Eylül 2022 tarihinde online (çevrimiçi) gerçekleştirilecektir.
Sınav 25 adet sorudan oluşmakta olup süresi 30 dakikadır. Sınav 27 Eylül 2021 tarihinde 13:45 ile 14:15 saatleri arasında Meslek Yüksekokulumuz web sayfasında yayınlanan link üzerinden gerçekleştirilecektir. Sınava katılım için kullanılacak sınav linki belirtilen tarih ve saat aralığında aktif olacaktır.

Muafiyet Sınav Linki:

(Not: Belirtilen saat aralığında sınavı tamamlayamayan veya sınav süreleri içerisinde katılım sağlamayan öğrencilere ek süre verilmeyecektir.)

Bilgi İşlem Daire Başkanlığı olarak tüm aktif öğrencilerimize Office 365 e-posta adresi açılmıştır. Office 365 sistemine ilk kez giriş yapacak öğrencilerimiz sisteme giriş bilgileri şu şekilde olacaktır:

Öğrencilerimizin e-postaları ogrencino@ogrenci.bartin.edu.tr şeklindedir.  Geçici şifreleri ise TC kimlik numaraları sonuna Bu* karakterlerini ekleyerek oluşturulmuştur.

Kullanıcı Adı : öğrenci no@ogrenci.bartin.edu.tr

Geçici Şifre   : T.C. Kimlik No Bu* (Örnek şifre:11111111111Bu*)

Sınav bittikten sonra yapılacak değerlendirmeler neticesinde geçer not alarak “muaf” sayılacak öğrencilerin listesi Ulus Meslek Yüksekokulu sayfasında ilan edilecektir.