image/svg+xml
image/svg+xml

Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğinde Meslek  Yüksekokulu öğrencilerimiz için "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi düzenledi. Eğitim, Bartın İşkur İş ve Meslek Danışmanı Ayçın Gümüşok Karaalp tarafından verildi.

Eğitimde, mülakat sürecinde başarılı olmak için gereken ipuçları üzerinde duruldu. Katılımcılara, mülakatın yanı sıra imaj yönetimi ve etkili beden dili kullanımı gibi konular da aktarıldı. Ayrıca, mülakat esnasında dikkat edilmesi gereken hususlar da detaylı bir şekilde ele alındı.

Eğitim, öğrencilerle interaktif bir şekilde gerçekleştirildi. Katılımcılar, eğitim sürecinde öğrendikleri konularla ilgili sorularını sorma ve danışmanlarıyla etkileşime geçme fırsatı buldu. Eğitim, soru cevap şeklinde sonlandırılarak katılımcıların eksikliklerini gidermelerine ve konuları daha derinlemesine anlamalarına olanak tanıdı.

Eğitimin ardından konuşan Bartın İşkur İş ve Meslek Danışmanı Ayçın Gümüşok Karaalp, "Mülakat süreci, iş arayanlar için oldukça önemlidir ve başarılı bir şekilde geçirilmesi kariyerlerini belirlemede büyük rol oynar. Bu eğitimde katılımcılara mülakat teknikleri, imaj yönetimi ve etkili iletişim becerileri konularında bilgi aktarmaktan memnuniyet duydum. Umarım öğrencilerimiz bu bilgileri başarıyla uygulayarak istedikleri kariyere bir adım daha yaklaşırlar" dedi.

Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliği ile düzenlenen eğitimlerle öğrencilere sağlanan destek, kariyer gelişimlerine olumlu katkılar sunmayı sürdürecek.

Haber:  Öğr. Gör. Eren Gürsoy Özdemir
Fotoğraf: Beyza Tanrıkulu
Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu
  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.