Meslek Yüksekokulumuz, 2023 Yılı Birim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) Yayınlanmıştır.

Birim İç Değerlendirme Raporu, 2023 yılında Meslek Yüksekokulumuzun Liderlik, Yönetişim ve Kalite, Eğitim ve Öğretim, Araştırma ve Geliştirme ile Toplumsal Katkı konularında gerçekleştirdiği faaliyetlerin izleme ve değerlendirilmesinin yapılması amacıyla oluşturulmuştur. Raporun hazırlanmasında kalite süreçlerinden sorumlu Müdür Yardımcımız öncülüğünde, Birim Kalite Komisyonu üyeleri destek sağlamıştır. 2023 yılına dair süreçler göz önüne alınarak ve özellikle birimimize ait tüm bölümlerden ve idari yapıdan gelen son bir yıla ait geniş çerçevedeki kanıtlardan yola çıkarak oluşturulan bulgular ve bu bulguların analizi ile elde edilen sonuçlar, 2023 yılı Birim İç Değerlendirme Raporunu oluşturmaktadır.

2023 Yılı BİDR raporu için tıklayınız.