image/svg+xml
image/svg+xml

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Meslek Yüksekokulumuz Üç Proje ile Desteklenmeye Hak Kazandı.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvuruların destek sonuçları açıklandı.

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri ve akademik insan kaynağı "2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında yapılan başvurular sonucunda üç proje ile desteklenmeye hak kazandı. 

Proje kültürünün gelişmesine katkı sunan öğrenci ve akademik insan kaynağımıza, üretim bilincinin yaygınlaşması adına gösterdikleri gayret ve başarılar için tebrik eder, başarılarının artarak devam etmesini dileriz. 

2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/2 dönemi kapsamında Destek Kazanan Projelerimiz:

Proje 1: Ulus (Bartın) yöresindeki sahil çamı ve karaçam ağaçlandırmalarının karbon birikimi açısından değerlendirilmesi

Öğrenci: Onur KOCABIYIK
Danışman: Doç.Dr. Şükrü Teoman GÜNER

Proje 2: Sentinel-1 (Sentetik Açıklı Radar) ve Sentinel-2 Optik uydu görüntüleri kombinasyonundan yararlanılarak Ulus (Bartın) sınırlarında bulunan ağaçlandırma alanındaki Sahil Çamı (Pinus pinaster Ait.) türünün toprak üstü biyokütle miktarının kestirilmesi

Öğrenci: Aziz DEMİRALAY, Batuhan ŞAHİN
Danışman: Öğr. Gör. Eren Gürsoy ÖZDEMİR

Proje 3: Katı Atık Yönetiminin Akıllı Kent Oluşumunda Değerlendirilmesi: Bartın Kenti Örneği

Öğrenci: Ramazan ŞAHİN, Ceren NAİR, Samet Avni ATAK
Danışman: Öğr. Gör. Nurçin SEYMEN AKSU


  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimleri Gerçekleştirildi.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  • Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.

  • Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) Kapsamında Birimimiz Ziyaret Edildi.