image/svg+xml
image/svg+xml

Yüksekokulumuzda ‘Ülkemizde Afed Yönetimi’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından geleneksel hale getirilen ve alanında uzman konuşmacılar ile öğrencilerin buluştuğu XXI. Mesleki Söyleşiler Etkinliği gerçekleştirildi. 

Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Mesleki Söyleşiler XXI kapsamında, Bartın Valiliği İl Afet ve Acil Müdürlüğü AFAD Teknikeri Uzay AYVAR tarafından “Ülkemizde Afed Yönetimi” konulu söyleşi gerçekleştirildi. 

Afedlere Karşı; "Hazırlıklı Olun" 

Etkinlik kapsamında katılım sağlayan öğrencilerimize afet nedir, afet öncesinde, afet sırasında ve afetten sonra neler yapılmalı, sel, heyelan, yangın ve deprem anlarında nasıl davranılmalı, afet anında yaşamsal olarak nelere dikkat edilmeli, nasıl önlemler alınmalı ve afetlere hazır olma bilincinin oluşturulmasına konularında bilgilendirmeler yapıldı. Ayrıca AFAD çalışmalarında gönüllü olmak isteyen öğrenciler için de Sayın Ayvar tarafından yönlendirme yapıldı. Bir deprem sırasında sinema, stad veya konferans salonu gibi yerlerde "Yaşam Üçgeni" oluşturmak için bir tatbikat uygulandı.   

Etkinliğin sonunda söz alan Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER: “Etkinliğimiz süresince, Sayın Konuşmacımızın aktardığı önemli bilgiler ve kıymetli katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek söyleşi sonlandırıldı. 
  • "Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde Çalışma Hayatı" Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimleri Gerçekleştirildi.