image/svg+xml
image/svg+xml

1 - 7 Haziran Çevre Haftası Etkinliği Düzenlendi


Meslek Yüksekokulumuz Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu tarafından 1 - 7 Haziran Çevre Haftası nedeniyle öğrencilerimize "Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm" eğitimi düzenlendi. 

Ulus Meslek Yüksekokulumuz Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu tarafından 1 - 7 Haziran Çevre Haftası nedeniyle öğrencilerimize "Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm" eğitimi düzenlendi. Ulus Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Nazım Coşkun'un sunumu ile gerçekleştirilen eğitim Meslek Yüksekokulumuz programlarında eğitimlerine devam eden tüm 1. sınıf öğrencileri katılım gösterdiler.

Eğitim başlangıcında öğrencilerle bir araya gelen Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER
; "1 - 7 Haziran Çevre Haftası münasebetiyle bir kez daha küresel ısınma, çevre kirliliği ve buna neden olan tüm faktörleri konuşma fırsatı bulacağız. Dünyamız bize ev sahipliği yapan ve birçok canlı türü ile paylaştığımız yeşillikler ve maviliklerde dolu bir gezegendir. Ancak insanoğlu, bilinçsizce doğaya bıraktığı atıklar, nüfus artışı, sanayileşme gibi nedenlerle çevreye olan duyarlılığını kaybetmeye başlamıştır. Çevre dostu bir üniversite ve meslek yüksekokulu olarak siz değerli öğrencilerimizde çevre duyarlılığını artırmayı ve dünyamıza sahip çıkma bilincini uyandırmayı amaçlıyoruz. Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm eğitimi ve daha niceleri ile temiz bir çevre ve bilinçli farkındalık ile çevremizi ve dünyamızı koruyan bireyler olarak sizlerin de etrafınızdaki insanlara örnek olacağınızdan hiç şüphe duymuyorum. Ayrıca bu güzel eğitim için katkılarından dolayı Ulus Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Sayın Nazım Coşkun'a teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Eğitim kapsamında öğrencilere küresel ısınma, sürdürülebilir kalkınma, sıfır atık, hava, toprak, su ve gürültü kirliliği üzerine bilgilendirmeler gerçekleştirildi.
  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimleri Gerçekleştirildi.