Bartın Emniyet Müdürlüğü, Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) ekibi, yerleşkemizde bilgilendirme standı açtılar.

Terörle mücadelede başta eğitim kurumları olmak üzere toplumun her kesimine yönelik olarak gerçekleştirilen bilgilendirmeler ile vatandaşların terör örgütlerinin propaganda faaliyetlerine karşı bilinçli hale getirilmesi amaçlayan, Bartın Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından oluşturulan Bilgilendirme ve Önleme Faaliyetleri (BÖF) ekibi,Yüksekokul öğrencilerimize Terör, Narkotik ve Siber Suç konularında bilgilendirmelerde bulunmak adına yerleşkemizde stant açtılar.

• Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.