Birimimizde, Engelsiz Üniversite Farkındalık Eğitimi Gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Engelli Öğrenci Birimi Koordinatörlüğü ve Ulus Meslek Yüksekokumuz iş birliğinde akademik insan kaynağımıza ve öğrencilerimize “Engelsiz Üniversite Farkındalık Eğitimi” verildi.

BARÜ Engelli Öğrenci Birim Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Mustafa Mert ÖRNEK tarafından üniversitemizin kapsayıcı çalışmaları ile özel gereksinimli öğrencilerin akademik ihtiyaçlarını (ders ve sınav uygulamaları vb.) karşılayacak oryantasyon eğitimi,  birim öğretim üyeleri ve öğrencilerin yoğun katılımı ile gerçekleştirildi.

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER, bu tür etkinliklerin artırılması, toplumdaki farkındalığa katkı sunmasının yanında, özel gereksinimli öğrencilerin eğitimine uyum sağlaması açısından önemli olduğuna dikkat çekti. Etkinlikte konuşmacı olarak katılan Öğr. Gör. Mustafa Merk ÖRNEK’e Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından teşekkür belgesi verilerek etkinlik sonlandırıldı.

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.