image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

Ulus Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret ederek Meslek Yüksekokulu Bölümlerinin tanıtıcı sunumlarını gerçekleştirdiler. 
 
Ulus Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Erdal Güler, Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gözde Buharalı, Ayakkabı ve Deri Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı ve Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğretim elemanı Öğr. Gör. Nurçin Seymen Aksu, Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti. 
 
Ziyaret sırasında, öğretim elemanları tarafından "Büro Hizmetleri ve Sekreterlik", "Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri", "Ormancılık" ve "Mimarlık ve Şehir Planlama" Bölümleri  hakkında detaylı sunumlar yapıldı. Öğrenciler, her bir bölümün sunduğu olanakları ve kariyer fırsatları hakkında bilgi edinme fırsatı buldular.  
 
Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Emrullah Gül, ziyaretin ardından öğretim elemanlarına teşekkürlerini ileterek, "Ziyaretiniz, öğrencilerimiz için büyük bir fırsat olmanın yanı sıra, Ulus Meslek Yüksekokulumuzun bölümlerini tanıma şansı da sundu." şeklinde memnuniyetini dile getirdi.

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı, Öğr. Gör. Dr. Erdal Güler, "
Bugün bizleri ağırladığınız için içten teşekkürlerimi sunmak isterim. Yüksekokulumuz adına gerçekleştirdiğimiz bu ziyaret, öğrencilerinizle bir araya gelme ve onlara meslek yüksekokulumuzun bölümlerini tanıtma fırsatı sunması açısından son derece değerliydi. Bu vesileyle, siz değerli öğrencilere gelecekleri adına başarılar diliyorum. Sınavlarınızda en yüksek başarıyı elde etmeniz dileğiyle, her birinizin potansiyelini en üst düzeyde kullanacağına inanıyorum." ifadelerini kullandı.



Haber: Öğr. Gör. Nevzat ADA
Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu 
  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda "Giysilerin Yeniden Hayat Bulsun" Projesi ile Sürdürülebilir Bir Geleceğe Adım Atıldı

  • Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

  • BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında “İş Arama Ağları ve Geleceğin Meslekleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.