image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemiz Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleşen Mezuniyet töreninde 12'inci mezunlarını verme coşkusunu yaşadı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleşen görkemli mezuniyet töreninde Meslek Yüksekokulumuz, 12'inci mezunlarını verdi. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, "Türkiye yüz yılında elde ettiği başarılarla Türkiye'nin yüz akı olan, yetiştirdiği öğrencilerle ve bünyesinde sürdürdüğü başarılarla gelişimi sürdüren Üniversitemizin çok kıymetli öğrencilerini hayatlarındaki yeni başlangıçlara yolcu etmenin memnuniyetini hep birlikte yaşıyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe doğru bir adım daha attığı bu günde, kendi evimizde düzenlediğimiz törenlerle pırıl pırıl gençlerimizi, azim ve umut dolu yürekleriyle mezun ediyoruz. En değerli bileşenimiz olan siz öğrencilerimizi yeni başlangıçlara yolcu ederken emekleriniz, çalışkanlıklarınız ve disiplininizle ülkemize faydalı olacağınıza yürekten inanıyorum" ifadelerini kullandı.


Dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri takdim edildi

Törende, Meslek Yüksekokulu birincisi Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı öğrencisi Ozan Mahir Oğuz, ikincisi Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programından Nevin Ermiş ve üçüncüsü Tapu ve Kadastro Programı öğrencisi Halit Abdullah Güleç olarak açıklandı. Dereceye giren öğrencilerimize Bartın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zahmakıran ve Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner tarafından başarı belgeleri ve plaket takdim edildi. Programlarda dereceye giren diğer öğrencilere ise bölüm başkanları ve öğretim elemanları tarafından başarı belgeleri ve hediyeler verildi.

Başarı belgeleri ve plaketlerin verilmesinin ardından öğrenciler hep bir ağızdan mezuniyet yemini ettiler. Kep atma anında büyük coşku ve mutluluk yaşandı.  

Haber: Öğr. Gör. Eren Gürsoy Özdemir
Fotoğraf: Beyza Tanrıkulu

Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu

 

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda "Giysilerin Yeniden Hayat Bulsun" Projesi ile Sürdürülebilir Bir Geleceğe Adım Atıldı

  • Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

  • BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında “İş Arama Ağları ve Geleceğin Meslekleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.