Meslek Yüksekokulumuz 2022 Yılı İlk Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz 2022 yılı ilk Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüzün katılımı ile gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından "Yükseköğretim Kurumlarında Akademik Kurulların Oluşturulması ve Bilimsel Denetim Yönetmeliği" uyarınca gerçekleştirilen 2022 yılı akademik kurul toplantılarının ilki Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi. Birimimiz mevcut durum verileri ile bölümleri tarafından hazırlanan ve birime ait 2021 - 2023 yılı stratejik hedef ve göstergelerinin değerlendirildiği toplantıda Üniversitemiz Rektörü Sn. Orhan Uzun; gelecek hedeflerimiz ve birimimizin bu hedeflere ulaşma noktasında gösterdiği çaba üzerine genel bir değerlendirmede bulundu.

Akademik kurul toplantısı Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı'nın sunumu ile birim insan kaynağımızın katılımı ve değerlendirmeleri ile son buldu.