image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Akademik İnsan Kaynağı Temel İstatistik Eğitiminde bir araya geldi.

 

Meslek Yüksekokulumuz kalite politikalarına paralel olarak oluşturulan Birim Araştırma Projeleri ve Yayın Komisyonu tarafından akademik insan kaynağımıza yönelik “Temel İstatistik Eğitimi” konulu bir hizmet içi eğitim düzenlendi.
 
Üniversitemiz araştırma faaliyetlerinin arttırılması ve proje kültürünün yaygınlaştırılması amacıyla Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde kurulan Birim Araştırma Projeleri ve Yayın Komisyonu tarafından akademik insan kaynağımıza yönelik “Temel İstatistik Eğitimi” konulu 6 haftalık hizmet içi eğitim düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü ve Birim Araştırma Projeleri ve Yayın Komisyonu Başkanı Doç. Dr. Ş. Teoman GÜNER’in eğitici olarak yer aldığı eğitimde, verilerin analiz edilmesi ve çıktıların yorumlanması hakkında akademik insan kaynağına bilgiler verildi. Eğitim sonunda tüm katılımcılara belgeleri verilerek eğitim sonlandırıldı. 

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Ş. Teoman GÜNER eğitim ile birimimizde proje kültürünün daha sağlam temeller üzerine inşa edilmesinin önemine değinerek; “Üniversitemizin araştırma faaliyetlerinde niceliksel ve niteliksel bütünlüğü yakalayabilmesi ve bununla birlikte proje kültürünün yaygınlaştırılabilmesinde temel olan eğitimler akademik insan kaynağından geçmektedir. Ulus Meslek Yüksekokulu olarak birim eylem planımızda da yer aldığı üzere kurduğumuz Birim Araştırma Projeleri ve Yayın Komisyonu bu yönde ilk adımı atmış olup, İleri İstatistik Eğitiminin de akademik insan kaynağının talebiyle en kısa zamanda yapılması planlanmaktadır” ifadeleri kullandı.
  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.