Meslek Yüksekokulumuz Bölüm ve Sınıf Temsilcileri İle Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık, Mimarlık ve Şehir Planlama ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümleri Bölüm ve Sınıf Temsilcileri ile Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı 2021-2022 akademik yılı kasım ayı değerlendirme toplantısında bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı, Meslek Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcisi Şevval Taşkıran (Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Temsilcisi), Ormancılık Bölümü Temsilcisi Meliha Ceylan ve 1. Sınıf Temsilcisi İbrahim Yiğit, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Öğrenci Temsilcisi Aycan Aydoğan ve 1. Sınıf Temsilcisi Aziz Demiralay ile Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü 2. Sınıf Temsilcisi Bahar Değerli'nin katılım gösterdiği toplantı kapsamında dönem içerisinde öğrenci odaklı yapılacak faaliyetler, Tübitak öğrenci projeleri ve eğitim-öğretim konularında fikir alışverişinde bulunuldu.