image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Bağımlılıkla Mücadele Eğitimlerini Tamamladı.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından her yıl düzenlenen ve Ulus Halk Eğitim Merkezi destekli bağımlılıkla mücadele eğitimleri tamamlandı.


Ulus Meslek Yüksekokulumuz tarafından her akademik yıl 1. sınıf öğrencilerine yönelik olarak düzenlenen "Bağımlılıkla Mücadele" eğitimleri tamamlandı. Psikolojik Danışman Gülhan Karalıoğlu eğitmenliğinde gerçekleştirilen eğitimlere Meslek Yüksekokulumuz programlarında eğitimlerine devam eden tüm 1. sınıf öğrencilere katılarak, eğitim katılım belgelerini almaya hak kazandılar. Eğitimler başlangıcında öğrencilerle bir araya gelen Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı;"Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Eğitim Programı kapsamında düzenlemekte olduğumuz bu eğitim ile bu akademik yılda okulumuza gelen kıymetli öğrencilerimizin madde, alkol, sigara ve kötü amaçlı teknoloji kullanımı üzerine bilinçlenmesini ve geleceğimiz olan sizlerin hayata daha bilinçli olarak devam etmesini hedeflemekteyiz. Tek bağımlılığımızın çok çalışmak ve milletimize hizmet etmek olduğu bilincinin her kuşağa aktarımı konusunda bu eğitimleri özellikle önemsiyor ve geleceğimize daha umutla bakmamızı sağladığını düşünüyorum." İfadelerini kullandı.

Eğitim kapsamında öğrencilere bağımlılık, madde kullanımı, sigara ve alkol kullanımı ile teknolojinin doğru kullanımı ve günümüzün şartlarında bu durumlardan kaçınma yolları üzerine bilgilendirmeler gerçekleştirildi.