image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencileri Üniversitemiz Özel Kalem Müdürü İle Bir Araya Geldi

Meslek Yüksekokulumuz tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Mesleki Söyleşiler" etkinlikleri kapsamında konuğumuz Üniversitemiz Personel Daire Başkanı ve Özel Kalem Müdürü Turgay Delialioğlu oldu.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından meslek uzmanlarının öğrencilerimiz ile buluştuğu mesleki söyleşiler etkinliklerinin 11ncisinde konuğumuz Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı ve Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Sn. Turgay Delialioğlu oldu.

Söyleşi başlangıcında söz alan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı; "Yaptıkları çalışmalar ile hem kurumumuzun ulusal ölçekte tanınırlığına katkı sağladığına inandığım ve uzun süredir beraber mesai harcama imkanı bulduğum kıymetli çalışma arkadaşım Turgay Delialioğlu'nu burada ağırlamanın mutluluğunu yaşıyorum. Kendisini hem uzun süredir tanımam hem de Meslek Yüksekokulumuza vermiş olduğu katkılar ile her daim bizim için önemli olduğuna inandığım birini siz kıymetli öğrencilerimiz ile buluşturmak uzun süredir planladığımız bir konuydu. Kendisi sağolsun bizleri kırmayarak yoğun temposu ve mesaisinde vakit ayırarak bugün bizlerle. Hem şahsım hem de Meslek Yüksekokulumuz adına kendisi ve değerli kurum personelimize davetimize icabet ederek Mesleki Söyleşilerimiz kapsamında yapmış oldukları katkılar için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Yunus Emrenin dediği gibi "Dergaha eğri odun yaraşmaz." 

Öğrencilere geçmiş mesleki yaşamı ve kendisi hakkında kısa bilgiler vererek sunumuna başlayan Sn. Delialioğlu sözlerine; "Bugün Ulus Meslek Yüksekokulumuz çatısı altında siz öğrencilerimiz ile buluşmak beni son derece mutlu etmekte. Özellikle yönetici asistanlığı alanında eğitimini sürdüren öğrencilerimize bir nebzede olsa tecrübelerimizi aktarma fırsatı bizi hem yoğun tempomuzdan bir nebze olsun uzaklaştırması hem de sizlerden gelen geri dönüşleri almak adına çok kıymetli olarak değerlendiriyorum." ifadeleri ile başladı. Özel kalem müdürlüğü görevinin geçmişi ve günümüz sorumlulukları hakkında öğrencilere bilgiler veren Delialioğlu, ayrıca yönetici asistanının sahip olması gereken yetkinlikler ve beceriler hakkında da örnekler ile öğrencilere bilgiler sundu. 

Sözlerine; "Ne mutlu ki hayat bize devletimize bu şekilde hizmet etme şansını tanıdı, birlikte çalışma şansı bulduğumuz Sayın Rektörümüz ve kurum çalışanlarımız ile Üniversitemizi her gün bir üst noktaya taşıma adına elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz. Yunus Emrenin dediği gibi "Dergahımıza eğri odun yaraşmaz." her daim doğru, dürüst ve işlerimizi öz veri ile yaparak mesai mevhumu olmadan katkı sunmak bizim en önemli önceliğimizdir." ifadelerini kullandı.

Öğrenciler ve katılımcılar tarafından kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevaplar veren Sn. Delialioğlu, söyleşi sonrasında Meslek Yüksekokulumuz insan kaynağı ile de kısa süreli sohbet imkanı buldu.