Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Yönelik İşyeri Uygulama Eğitimi Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık ve Orman Ürünleri, Tapu ve Kadastro, Giyim Üretim Teknolojisi ile Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Öğrencilerine yönelik olarak 2020 - 2021 Akademik yılı Bahar yarıyılında uygulanacak İşyeri Uygulama Eğitimi hakkında bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı'nın süreç hakkında bilgilendirmede bulunduğu ve soruları yanıtladığı toplantıya; Üniversitemiz Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinden Kariyer Danışmanı ve Etkinlik Planlama Uzmanı Öğr. Gör. Pelin Su Altan, Ulus Meslek Yüksekokulu Bölüm Başkanları, Birimimiz Bölüm İşyeri Uygulama Eğitimi Sorumluları ile bu yıl ilk defa İşyeri Uygulama Eğitimine katılacak öğrenciler katılım sağladılar.

İşyeri Uygulama Eğitimi başvuru aşamaları ve değerlendrime süreçleri hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantı öğrencilerimizin soruları ile son buldu.