Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER' e Akademik Performans Ödülü Verildi.

Son yıllarda ortaya koyduğu başarılarla Türkiye’nin en hızlı yükselen yükseköğretim kurumları arasında yer alan BARÜ’de, 5. Ar-Ge Proje Pazarı etkinliği kapsamında “Akademik Performans ve Proje Ödül Töreni” gerçekleştirildi.

Bu kapsamda, 2021 yılı içerisinde uluslararası saygın Q1, Q2 ve Q3 çeyreklik dilimde taranan dergilerde en çok yayın yapan BARÜ’den öğretim elemanlarına, “Akademik Performans Ödülü” Elmas, Altın, Gümüş ve Bronz olmak üzere 4 kategoride verildi. Gümüş kategoride, Ormancılık Bölümü Öğretim Üyesi  Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER,  Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan UZUN' un taktimiyle başarı belgesi aldı.

Değerli hocamızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.
  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.