Meslek Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Mezunlarından Büyük Başarı

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Ulus Meslek Yüksekokulu, Ormancılık Bölümü mezunlarının Tarım ve Orman Bakanlığı, Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde istihdam edilmek üzere ataması gerçekleştirildi.

Ulus Meslek Yüksekokulu  Ormancılık Bölümü 28 mezunumuzun Orman Genel Müdürlüğü (OGM) bünyesinde Orman Muhafaza Memurluğuna ataması gerçekleştirildi. Mezunlarımızın gerçekleştirdiği başvuru neticesinde %58'lik atanma oranı ile büyük bir başarı elde edildi.

Meslek Yüksekokulumuz Mezunları Yeşil Vatan'a hizmet etmeye devam ediyor.

Öğrencilerimizin eğitim hayatları boyunca teori-uygulama tabanlı ciddi eğitimler aldıklarının altını çizen Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner, "Öğrenci merkezli yapımız ile iş birliği yapma ve sorun çözme becerilerini geliştiren nitelikli bireyler yetiştiriyoruz. Tüm programlarımızda olduğu gibi Ormancılık ve Orman Ürünleri Programında eğitim gören öğrencilerimizi de 3+1 İşyeri Uygulama Eğitimi programıyla destekliyoruz. Bu bağlamda, Mezunlarımızın Yeşil Vatan için hizmet edecek olmalarından mutluluk duymaktayız. Her daim desteklerinden dolayı başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun olmak üzere bölümümüzün değerli öğretim üyelerine teşekkür eder, kıymetli mezunlarımıza bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar dileriz” dedi.
  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.