Meslek Yüksekokulumuz Sınıf Temsilcileri İle Nisan Ayı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı bölüm 1. sınıf temsilcileri ile bir araya geldi.

Meslek Yüksekokulumuz bölüm ve sınıf temsilcileri katılımı ile gerçekleştirilen görüşmede öğrencilerin Meslek Yüksekokulumuz Yönetiminden talepleri dinlenerek ramazan ayı ve sonrası ile yapılan planlamalar hakkında bilgilendirmeler yapıldı. 2. sınıf öğrencilerimizin işyeri uygulama eğitiminde olmaları nedeniyle sadece 1. sınıfların temsilcilerinin katılım gösterdiği toplantıda;  öğrencilerin talepleri hakkında notlar alan Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı, yapılması planlanan etkinlikler ve faaliyetler hakkında öğrencilere bilgiler vererek öğrencilerden gelen soruları cevapladı.