image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemizin Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleşen mezuniyet töreninde 11'inci mezunlarını verme coşkusunu yaşadı.

Meslek Yüksekokulumuz, Üniversitemizin Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleşen mezuniyet töreninde 11'inci mezunlarını verme coşkusunu yaşadı.

Bartın Üniversitesi (BARÜ) Kutlubey Yerleşkesinde gerçekleştirilen görkemli törende mezuniyet coşkusu yaşandı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN yaptıkları konuşmada; "Üniversitemizin kuruluşunun 15’inci yılında, öğrencilerimizi hayatlarındaki yeni başlangıçlara yolcu etmenin kıvancını hep birlikte yaşıyoruz. Öğrencilerimizin geleceğe doğru bir adım daha attığı bu günde,  kendi evimizde düzenlediğimiz törenlerle pırıl pırıl gençlerimizi, azim ve umut dolu yürekleriyle mezun ediyoruz." ifadelerini kullandı.
 
Törende, Meslek Yüksekokulumuz birincisi Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğrencisi Gökhan KARAKURT, ikincisi Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü öğrencisi Cihan ÜNLÜ ve üçüncüsü Ormancılık Bölümü öğrencisi İrem ÇAĞLAYAN olarak açıklandı. Meslek Yüksekokulumuzda dereceye giren öğrencilerimize Yüksekokulumuz Müdürü  Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından plaket ve başarı belgeleri, bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimize ise bölüm başkanları ve öğretim elemanları tarafından başarı belgeleri ve hediyeleri verildi. Meslek Yüksekokul Müdürü Sayın Güner; "Öğrencilerimizin yüzlerindeki tebessüm, coşku bizlere de yansıyor. Tüm mezunlarımızı hayata kazandırmış olmak bizim için büyük mutluluk kaynağıdır. Hepsini gönülden tebrik ediyorum. Yolları açık, mezuniyetleri kutlu olsun. Onlarla gurur duyuyoruz. " dedi

Başarı belgeleri ve plaketlerin verilmesinin ardından öğrenciler hep bir ağızdan mezuniyet yemini etti. Kep atma anlarında büyük coşku ve mutluluk yaşandı. Mezunlarla çekilen hatıra fotoğrafları ile tören sona erdi.
  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.

  • Ulus Meslek Yüksekokulumuzda Görev Değişimleri Gerçekleştirildi.

  • TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

  • Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.