image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Yönetimi Tarafından Ulus Belediye Başkanlığına Ziyaret Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bilge Tunçkol, Meslek Yüksekokulu Sekreteri ve Bölüm Başkanlarından oluşan Meslek Yüksekokulumuz Yönetimi tarafından Ulus Belediye Başkanlığına ziyaret gerçekleştirildi.


2021-2022 Akademik yılı münasabeti ile gerçekleştirilen ve yıl içerisinde Meslek Yüksekokulumuz ile Ulus Belediyesi tarafından ortaklaşa olarak planlanan faaliyetlerin görüşüldüğü ziyarette; Üniversitemiz ve Meslek Yüksekokulumuz adına Belediye Başkanı Sn. Hasan Hüzeyin Uzun ve Belediye Çalışanlarına teşekkür belgesi ve hediye takdimi yapıldı.

Görüşmede ilçe genelinde yapılması planlanan çalışmalar ve projelerden ayrıntılı şekilde bahseden Sn. Uzun;"İlçemize gelen ve Ulus Meslek Yüksekokulumuzu tercih eden tüm öğrencilerimiz bizler için geldikleri ilk gün birer misafir sonrasında ise bzilerin Uluslu hemşerileridir; bizler öğrencilerimizin ilçemizin tanıtımında önemli bir rol oynadığını bilmekteyiz. Eğitim öğretim süreçlerinin sorunsuz geçmesi, ilçemizde bulundukları sürede memnun olmaları hem şahsım hem de belediyemizin öncelikleri arasında. Geleceğe yönelik yaptığımız tüm planlama ve projelerimizde İlçemiz halkını nasıl ilk planda tutuyor ve memnuniyetlerini sağlamayı hedef ediniyorsak, öğrencilerimizinde projelerimizde hep göz önünde tutulmasını da o derece önemsiyoruz. Başta sayın Rektörümüz ve ilçemize değer katan, öğrenciler üzerindeki emeklerini bildiğimiz siz değerli hocalarımız olmak üzere hepinize sonsuz teşekkürler ediyor başarılı bir akademik yıl diliyorum." ifadelerini kullandı.

Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Akçalı görüşmede;" Meslek Yüksekokulumzun kurulduğu ilk günden beri bizleri destekleyen ve en önemli paydaşlarımızından olan Ulus Belediyemiz, bu akademik yıl öncesinde de Ulus Yerleşkemizin bahçe düzenlemesi ve peyzaj çalışmalarını gerçekleştirdi. Özellikle Ulus İlçemize gelen öğrencilerin barınma sorunu ve genel ihtiyaçları noktasında yoğun mesai harcayan başta Siz Belediye Başkanımız olmak üzere tüm kurum çalışanlarınıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyorum. Birbirimizden öğreniyoruz, birbirimizle gelişiyoruz. İlçemizin daha büyük bir geleceğe taşınması noktasında bizlerde üzerimize düşeni yapma noktasında her türlü desteğe hazırız." dedi.

Ziyaret Ulus Belediye Başkanı, Belediye Fen İşleri Müdürü ve Meslek Yüksekokulumuz Yönetiminin katılımı ile düzenlenen yemek ve karşılıklı fikirlerin paylaşılması ile son buldu.