Meslek Yüksekokulumuzda Oryantasyon Eğitimi sonrası Gezi Düzenlendi.

3.10.2022 tarihinde Meslek Yüksekokulumuzda, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’ un teşrifleri ile Ormancılık ve Orman Ürünleri, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tapu ve Kadastro Programları I. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir. Eğitim sonrasında öğrencilerimize Dr. Öğr. Üyesi Bilge TUNÇKOL ve Öğr. Gör. Nevzat ADA’nın rehberliğinde gezi düzenlenmiştir. Teknik gezide öğrencilerimiz ilçe merkezinde yer alan Kocagöz Konağı ve Etnografya Müzesini ziyaret etmişlerdir. Sonrasında Ulus Belediyesi Açık-Kapalı Spor Salonlarında sunulan hizmet ve imkanlar hakkında bilgi almışlardır. Buradan da Küre Dağları Milli Park’ın içinde yaşayan vahşi hayvanların tahnitinin ve kurutulmuş bitki örneklerinin bulunduğu Küre Dağları Milli Parkı Doğa Bilim Merkezi ziyaret edilmiştir. Oryantasyon etkinliğinin son ayağında Ulus ilçesinin doğa harikası olan Ulukaya Şelalesine gidilerek gezi sonlandırılmıştır.

Bu gezinin gerçekleştirilmesinde desteklerinden dolayı Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Sayın Orhan Uzun’a ve Ulus Belediyesine teşekkür ederiz.
  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.