Meslek Yüksekokulumuzda 2022 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

Yüksekokulumuzda akademik insan kaynağının katılımlarıyla 2022 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Akademik kurul toplantısı öncesi Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER’ in başkanlığında akademik insan kaynağının katılımıyla 21.02.2023 tarihinde saat 10:00’da Ulus Meslek Yüksekokulu toplantı salonunda 2022 yılı değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Meslek Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından toplantı gündem maddeleri ve 2022 yılında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgiler verildi. 2022 yılı eğitim-öğretim faaliyetleri, komisyon çalışmaları, akademik üretkenlik konularında genel değerlendirilmeler yapan Sayın GÜNER,  2023 yılında da Yüksekokulumuz çalışmalarında iyi bir planlama ve uygulama gerçekleştirmenin öneminden bahsetti.

Genel bilgilendirme ve değerlendirme sonrası Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hatice KARALI tarafından 2022 yılı PUKÖ Temelli Eylem Planı Gerçekleştirme Raporunun ve Birim İç Değerlendirme Raporunun değerlendirilmesi ve Öğr. Gör. Ayşenur AÇIKEL tarafından 2022 yılı Süreç İzleme Performans Karnesi (SPİK) Raporunun değerlendirilmesi yapıldı.

Toplantı sonunda, Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER, akademik insan kaynağımıza 2022 yılı içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler için teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim döneminin başarılı geçmesi dileklerini iletti.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.