Meslek Yüksekokulumuzda, Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu tarafından düzenlenen ve Ormancılık Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Bilge Tunçkol'un konuşmacı olduğu "Çevre kirliliği" konulu söyleşi gerçekleştirildi.

Etkinlik süresince, öğrencilere çevre kirliliği konusunda farkındalık oluşturma, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir çevre politikalarının önemi konusunda bilgilendirmeler yapıldı. Söyleşide, çevre kirliliğinin çeşitleri, nedenleri ve önlemek için alınabilecek tedbirler hakkında açıklamalarda bulunan Doç. Dr. Bilge Tunçkolçevre koruma konusunda toplumsal bilincin güçlenmesine katkı sağladı.

Etkinliğin sonunda söz alan Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER: “Çevre bilinci, doğal kaynaklarımızın korunması ve gelecek nesillere daha yaşanabilir bir dünya bırakma sorumluluğumuzu hatırlatan değerli bir rehberdir. Bu bilinçle hareket ederek çevremizi korumaya yönelik adımlar atmamızı teşvik ettiği için, değerli hocamıza aktardığı bilgiler ve kıymetli katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından teşekkür belgesi takdim edilerek söyleşi sonlandırıldı.

Haber: Öğr. Gör. Nevzat ADA
Fotoğraf: Beyza TANRIKULU
Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu
  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda 2024 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

• BARÜ' de gerçekleştirilecek olan 'Büro Yönetiminde Yeni İş Modelleri ve Sürdürülebilirlik' temalı kongre TÜBİTAK desteğiyle hayata geçiyor

• Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulumuzda İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

• Ulus Meslek Yüksekokulu'nda "Giysilerin Yeniden Hayat Bulsun" Projesi ile Sürdürülebilir Bir Geleceğe Adım Atıldı

• Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

• BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında “İş Arama Ağları ve Geleceğin Meslekleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

• Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti