image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi


Meslek Yüksekokulumuzda akademik ve idari insan kaynağının katılımlarıyla 2023-2024 akademik yılı genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Birimimiz 2024 Yılı Eylem Planında yer alan "Akademik ve idari insan kaynağı ile öğrencilerin memnuniyet düzeylerinin yüksek ve sürdürülebilir olması" hedefi doğrultusunda Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner’ in başkanlığında 12 Haziran 2024 tarihinde 
akademik ve idari insan kaynağının katılımıyla 2023-2024 akademik yılı genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda  2023-2024 akademik yılı güz ve bahar dönemi ile ilgili eğitim-öğretim faaliyetleri, işyeri uygulama eğitimi sınavları, mezuniyet konuları hakkında aktarılan bilgiler sonrası Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Kalite Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Dr. Erdal Güler tarafından 2024 yılı  ilk dönemi PUKÖ Temelli Eylem Planı Gerçekleştirmeleri ve Birim İç Kontrol İzleme ve Değerlendirme Komisyon Başkanı Öğr. Gör. Ayşenur Açıkel tarafından 2023-2024 yılı bahar dönemi Süreç İzleme Performans Karnesi (SPİK) Raporunun hazırlanması çalışmaları hakkkında bilgilendirmelerin olduğu sunum gerçekleştirildi. Sunumlar sonrası, 2024-2025 akademik yılı güz döneminde yapılması planlanacaklar konuşularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner, toplantıya katılım sağlayan akademik ve idari insan kaynağına teşekkür ederek katılımcı yönetim anlayışının Meslek Yüksekokulumuzda benimsenmesinin ve bu anlayış ile iz bırakan uygulamalar yapılabileceğinin önemine vurgu yaptı. Toplantı sonrasında Tapu ve Kadastro Programı öğretim elemanı Öğr. Gör. Hatice Ay'a doğum günü pastası kesilerek sürpriz yapıldı. 

Haber: Öğr. Gör. Eren Gürsoy Özdemir
Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu


  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda 2024 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • BARÜ' de gerçekleştirilecek olan 'Büro Yönetiminde Yeni İş Modelleri ve Sürdürülebilirlik' temalı kongre TÜBİTAK desteğiyle hayata geçiyor

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda "Giysilerin Yeniden Hayat Bulsun" Projesi ile Sürdürülebilir Bir Geleceğe Adım Atıldı

  • Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

  • BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında “İş Arama Ağları ve Geleceğin Meslekleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti