image/svg+xml
image/svg+xml

Meslek Yüksekokulumuz Öğrencilerine Yönelik 2021-2022 Akademik Yılı Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi


Ulus Meslek Yüksekokulumuz  2021-2022 akademik yılı oryantasyon eğitimi tüm öğrenci ve akademik, idari insan kaynağımzıın katılımı ile gerçekleştirildi. 

01.10.2021 tarihi Cuma günü saat 17.00'da gerçekleştirilen etkinlik ile Meslek Yüksekokulumuza yeni katılan ve 2. sınıfa devam eden öğrencilere yönelik oryantasyon eğitimi gerçekleştirildi. Etkinlik başlangıcında söz alan Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı; öğrencilere yeni dönem öncesi başarılar dilerken geleceklerini inşa edecekleri bu yolda Ulus Meslek Yüksekokulunun tüm bileşenleri ile öğrencilerinin yanında olduğunu belirtti.

Öğrencilere oryantasyon kapsamında Üniversitemiz ve yerleşkeleri hakkında genel bilgiler, Bartın ili ve Ulus ilçesinin tanıtımı, birimimizin genel tanıtımı, akademik ve idari insan kaynağımızın tanıtımı, eğitim ve öğretim faaliyetleri hakkında bilgiler, iç paydaşlar ve kalite süreçleri, üniversitemiz tarafından öğrencilerimize sunulan hizmetler, sosyal ve kültürel faaliyetler gibi konular ele alındı. Etkinlik sonunda öğrenciler tarafından iletilen sorular da cevaplandırılarak çevrim içi olarak gerçekleştirilen etkinlik sonlandırıldı.