image/svg+xml
image/svg+xml

Öğrencilerimize ve akademik danışmanlarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı  kapsamında 2022 yılı içerisinde projesi kabul edilen öğrencilere ve akademik danışmanlara başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen belge takdimi töreninde, 2022 yılı içerisinde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrenciler ve danışmanlar Meslek Yüksekokulumuz Kütüphanesinde bir araya geldi. Etkinlik öncesi Meslek Yüksekokulumuz Müdürü  Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER: " Meslek Yüksekokulumuzda proje kültürünün yaygınlaşması ve öğrencilerimizin de bu kültüre sahip olması önem arz etmektedir. Proje kültürünün yaygınlaşması için de öğrencilerin planlı düşünmesi, fikirlerini detaylandırabilmesi, araştırması, strateji geliştirmesi, riskleri öngörmesi ve fikirlerini kabul ettirebilme becerilerine sahip olması gerekir.  TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projelerin yürütücülüğünü ve araştırmacılığını yapan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim. Bu süreçte onlara danışmanlık yapan öğretim elemanlarına da teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
 
Etkinlik sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER tarafından 2022 yılı içerisinde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrencilere "başarı belgesi" ve bu projelere danışmanlık eden öğretim elemanlarına "teşekkür belgesi" takdim edildi. 
  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.

  • Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

  • Ulus Meslek Yüksekokulu TÜBİTAK 2209-A Öğrenci Proje Başvurularında Tam Not Aldı!

  • Meslek Yüksekokulumuz 2024 yılı Akademik Kurul Toplantısı Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'un başkanlığında gerçekleştirildi.

  • Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Ulusal Staj Programı Bilgilendirme Toplantısı" Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023 Yılı Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • Meslek Yüksekokulumuzda ‘KPSS ve Kamuda Kariyer’ Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Düzenlendi.

  • Birimimizde İhtisaslaşma Alanına Yönelik Eğitim Düzenlendi.