image/svg+xml
image/svg+xml

Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Öğrencileri İlk Yardım Kursunu Tamamladı

Yüksekokulumuz Ormancılık Bölümü Ormancılık ve Orman Ürünleri Programı Öğrencileri İlk Yardım Kursunu başarı ile tamamladı.

Yüksekokulumuz ve Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı Ulus İlçe Halk Eğitim Merkezi tarafından ortak olarak Ormancılık Bölümü Öğrencilerine yönelik düzenlenen İlk Yardım kursu başarı ile tamamlandı.

Kurs sırasında öğrencileri ve eğitmenleri ziyaret eden Yüksekokul Müdürü Öğr. Gör. Dr. Kadri Akçalı, " Yüksekokulumuz bünyesinde öğrencilerimizin gelecekte adım atacakları iş hayatında tercih edilen birer birey olması yolunda çalışmalarımız devam ediyor. Öğrencilerimizin mümkün olan tüm imkanlar dahilinde gerçekleşen bu tip kurslar ile mesleki yeterliliklerine katkı sağlamak ana hedeflerimizden biri. Bu hedef doğrultusunda; Öğrenci Odaklı bir Üniversite yapısının oluşması için yoğun çaba ile çalışan başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Orhan Uzun olmak üzere, tüm eğitmen ve katılımcılara teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Belge teslim törenine katılan Ulus Halk Eğitim Müdürü Kocamanel ise; Ulus İlçesinde bulunan tüm Bartın Üniversitesi öğrenci ve mensuplarına talep gelmesi durumunda tüm kurs faaliyetlerinin açık olduğunu ve desteklerinin devam edeceğini belirtti.

Kurs sonrası yapılan sınav sonucu katılımcıların tümü başarılı bulunarak belge almaya hak kazandı.