Şehit Musa Aytar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri Tarafından Meslek Yüksekokulumuza Ziyaret

Bartın Ulus ilçesinde eğitim - öğretim veren Şehit Musa Aytar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 12. öğrencileri tarafından meslek yüksekokulumuza ziyaret gerçekleştirildi.

Üniversite tanıtım faaliyetleri kapsamında gerçekleşen bu ziyarette meslek yüksekokulumuz müdür yardımcısı Öğr. Gör. Hatice KARALI ve Öğr. Gör. Erdal GÜLER Bartın Üniversitesi, Ulus Meslek Yüksekokulu ve bölümleri hakkında tanıtıcı bilgilendirmeler yaptı.

Şehit Musa Aytar MTAL öğretmenleri ve öğrencilerine ziyaretleri ve ünirsitemiz ve meslek yüksekokulumuza olan ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz.
  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

• Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.