"Sözcüktan Çizgiye" Ulusta

Yüksekokulumuz Giyim Üretim Teknolojisi Programı tarafından gerçekleştirilen "Sözcükten Çizgiye" moda resmi sergisi Üniversite Kütüphanemizden sonra Ulus İlçesindeki vatandaşların beğenisine sunuldu. Ulus Halk Kütüphanesinde gerçekleştirilen etkinliğe Ulus Belediye Başkanı Sn. Hasan Hüseyin Uzun, İlçe Kütüphane Müdürü Sn. mail Akman ve ilçenin ileri gelenleri katıldı.
Sergi açılışı öncesi kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı, Ulus Meslek Yüksekokulumuz tarafından ilçemizde gerçekleştirilen sergi dolayısı ile başta Yüksekokulumuz Öğr. Gör. Dr. Kadri AKÇALI, Öğr. Gör. Halide Akkuş ile tüm emeği geçen öğrencilerimizi kutlar, bundan sonraki süreçte de ilçemize bilimsel ve sosyal alanlarda yapacakları katkılar dolayısıyla şimdiden teşekkür ederim." dedi.
Konuşma sonrası yapılan açılış ile sergi tüm ilçe halkı tarafından ilgi ile gezilerek eserler ile ilgili öğrencilerimizden bilgiler alındı.