Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen belge takdimi töreninde, 2022/2 ve 2023/1 döneminde TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrenciler ve danışmanlar Meslek Yüksekokulumuz Kütüphanesinde bir araya geldi. Etkinlikte konuşan Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman GÜNER, proje kültürünün önemine vurgu yaparak şunları belirtti: "Meslek Yüksekokulumuzda proje kültürünün yaygınlaşması, öğrencilerimizin bu kültüre sahip olması önem arz etmektedir. Bu süreç, öğrencilerimizin düşünme, fikirlerini detaylandırabilme, araştırma yapabilme, strateji geliştirme, riskleri öngörme ve fikirlerini kabul ettirebilme becerilerini geliştirmeleri adına bir fırsattır."

Etkinlik sonunda Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner tarafından TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında projesi kabul edilen öğrencilere "başarı belgesi" ve bu projelere danışmanlık eden öğretim elemanlarına "teşekkür belgesi" takdim edildi. Güner, öğrencilerin başarılarını gururla karşıladıklarını ve akademik desteği sağlayan hocalara minnettar olduklarını belirterek, gelecekteki projelerde de başarılar diledi.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.