Ulus Meslek Yüksekokulu'nda 2023 Yılı II. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ulus Meslek Yüksekokulu, 2023 Yılı II. Danışma Kurulu Toplantısı'nı, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren dış paydaş temsilcileri, Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve diğer iç paydaşların çevrimiçi olarak bir araya gelmesiyle gerçekleştirdi. Toplantının gündemini, Birim Stratejik Planı'nın değerlendirilmesi ve gelecek hedeflerin belirlenmesi oluşturdu.

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner, toplantının açılış konuşmasında stratejik plan hazırlık sürecinin katılımcı bir perspektifle yönetildiğini vurgulayarak, paydaşların görüşlerinin bu süreçte kritik bir rol oynadığını ifade etti. Ayrıca, hazırlık sürecinde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Sözlerine devam eden Sayın Güner: "Kamu ve özel sektördeki önemli temsilciler olarak sizlerin fikir ve görüşleri bizlere her zaman değer katacaktır. Mevzuatımız gereği altı ayda bir düzenlediğimiz toplantılarımıza danışma kurulu üyelerimiz olarak katılım ve katkılarınızdan dolayı şahsım ve birimim adına teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

Toplantıda paydaşların görüş, öneri ve destekleri içtenlikle kabul edildi, önümüzdeki dönemde daha etkili bir iş birliği ve gelişme için bir dayanışma içinde olunması vurgulandı.

• TÜBİTAK 2209-A Programı kapsamında 2022/2 ve 2023/1 döneminde projeleri kabul edilen öğrenci ve danışman hocalarına başarı ve teşekkür belgeleri takdim edildi.

• Birimimizde Akademik Teşvik Başvuruları Eğitimi Düzenlendi.