image/svg+xml
image/svg+xml

Ulus Meslek Yüksekokulu'nda 2024 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

Ulus Meslek Yüksekokulu, 2024 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı’nı, kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren dış paydaş temsilcileri, Meslek Yüksekokulu Müdürü, Müdür Yardımcıları, Bölüm Başkanları ve diğer iç paydaşların çevrimiçi katılımıyla gerçekleştirdi. Bu yılki toplantının gündemini, Yüksek Öğretim Kurumu (YÖK) tarafından onaylanan, 2024-2025 Eğitim-Öğretim döneminde Tekstil, Giyim, Ayakkabı ve Deri Bölümü, Giyim Üretim Teknolojisi Programı'na öğrenci alınması ve Bartın Üniversitesi (BARÜ) ev sahipliğinde 1-2 Kasım 2024 tarihlerinde “Büro Yönetiminde Yeni İş Modelleri ve Sürdürülebilirlik” temasıyla gerçekleştirilecek 3. Uluslararası 18. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi oluşturdu.

Ulus Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şükrü Teoman Güner, toplantının açılış konuşmasında bu sene öğrenci alımına başlayacak olan Giyim Üretim Teknolojisi Programı ve Üniversitemiz ev sahipliğinde düzenlenecek kongre hakkında değerlendirmelerde bulundu. Güner, “Giyim Üretim Teknolojisi Programı, tekstil ve moda sektöründe nitelikli iş gücü yetiştirme konusunda önemli bir adım olacaktır. Bu programla birlikte öğrencilerimiz, sektördeki gelişmeleri yakından takip edebilecek ve uygulamalı eğitimlerle donanımlı bir şekilde mezun olacaklardır. Bu programın açılmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim,” dedi. Ayrıca Güner, “BARÜ ev sahipliğinde düzenlenecek olan 3. Uluslararası 18. Ulusal Büro Yönetimi ve Sekreterlik Kongresi, büro yönetimi ve sekreterlik alanında yeni iş modelleri ve sürdürülebilirlik konularını ele alarak, sektördeki yenilikçi yaklaşımların paylaşılmasına vesile olacaktır. Bu kongre, hem akademik hem de profesyonel anlamda katılımcılar için önemli bir platform sunacaktır,” ifadelerini kullandı.

Toplantı sırasında paydaşlar, yeni açılan Giyim Üretim Teknolojisi Programı'nın sektörde yaratacağı etkiler ve kongrenin getireceği fırsatlar hakkında değerli görüş ve önerilerde bulundular. Paydaşların görüş, öneri ve destekleri içtenlikle kabul edilerek, önümüzdeki dönemde daha etkili bir iş birliği ve gelişim sağlamak için güç birliği yapmanın önemi vurgulandı. İyi dilek ve temenniler ile toplantı sonlandırıldı.

Haber: Öğr. Gör. Eren Gürsoy Özdemir
Birim Bilgi İşlem ve WEB Komisyonu
  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda 2024 Yılı I. Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • BARÜ' de gerçekleştirilecek olan 'Büro Yönetiminde Yeni İş Modelleri ve Sürdürülebilirlik' temalı kongre TÜBİTAK desteğiyle hayata geçiyor

  • Meslek Yüksekokulumuzda 2023-2024 Akademik Yılı Genel Durum Değerlendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda İşyeri Uygulama Eğitimi Değerlendirme Sınavları Tamamlandı

  • Ulus Meslek Yüksekokulu'nda "Giysilerin Yeniden Hayat Bulsun" Projesi ile Sürdürülebilir Bir Geleceğe Adım Atıldı

  • Meslek Yüksekokulumuz 12'inci Mezunlarını Verme Coşkusunu Yaşadı

  • BARÜ 10. İstihdam ve Kariyer Günleri Kapsamında “İş Arama Ağları ve Geleceğin Meslekleri” Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi.

  • Yüksekokulumuz Öğrenci Temsilcileri ile Toplantı Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulumuzda Toplumsal ve Kültürel Faaliyetler Komisyonu'nca "Çevre Kirliliği" Konulu Söyleşi Gerçekleştirildi

  • Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanlarından Abdipaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne Bölüm Tanıtım Ziyareti