Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi Öğrencileri Meslek Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi'nin 10. ve 11. sınıf öğrencileri, okul müdürü Kubilay Kocamanel koordinatörlüğünde, 17 Nisan 2024 Salı günü, Meslek Yüksekokulumuza gerçekleştirdikleri ziyarette, meslek yüksekokulumuzun bölümleri hakkında detaylı bilgi edinme fırsatı buldular.

Ziyaret kapsamında öğrencilere, başta Meslek Yüksekokulumuz olmak üzere, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü, Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü ve Ormancılık Bölümleri hakkında bölüm başkanları tarafından tanıtıcı sunumlar yapıldı. Bu sunumlar, öğrencilerin üniversite tercihleri öncesinde bölümler ve programlar hakkında daha sağlam bilgi sahibi olmalarına olanak tanıdı.

Öğrenciler ayrıca, yerleşkemizi gezerek Müdürümüz, Müdür Yardımcılarımız ve öğretim elemanlarımızdan okulumuzun eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra barınma, beslenme, spor, kültür-sanat ve sosyal olanakları hakkında detaylı bilgiler aldılar.

Bu ziyaret, öğrencilere üniversite ortamını yerinde deneyimleme ve gelecekleri için doğru kararlar vermeleri konusunda önemli bir fırsat sağladı. Biz de Ulus Şehit Erkan Yalçın Anadolu Lisesi öğrencilerine ziyaretleri ve ilgileri için teşekkür ediyoruz.
  • "Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde Çalışma Hayatı" Konulu Mesleki Söyleşiler Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Birimimiz ve Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi iş birliğiyle "Etkili Mülakat Teknikleri" Eğitimi Gerçekleştirildi.